Novo na DVD-u (za odrasle)

Joker

Posrnuli komičar Arthur Fleck (Joaquin Phoenix), odjeven kao klaun, sukobljava se s nasilnicima tijekom lutanja ulicama Gotham Cityja. Zanemaren od društva, Fleck se prepušta ludilu i počinje se pretvarati u zločinačkog masterminda poznatog kao Joker.

Dostuponst

Downton Abbey

Svjetski fenomen, Downton Abbey, vraća se u spektakularnom filmu! Voljeni Crawleysi i njihovo neustrašivo osoblje pripremaju se za najvažniji trenutak svog života – kraljevski posjet. Posjet koji će pokrenuti niz skandala, romansi i spletki, koji će dovesti u pitanje samu budućnost Downton Abbeya.

Dostupnost

Ono: Drugo poglavlje

Dvadeset i sedam godina nakon što je Klub gubitnika porazio Pennywisea, Ono se vratilo. Sada odrasli, Gubitnici su odavno krenuli svatko svojim putem, ali kada ljudi ponovno počnu nestajati u Derryju, Mike ih poziva kući. Prisjećajući se prošlih iskustava, sada moraju pobijediti svoje najdublje strahove i uništiti Pennywisea – koji je postao smrtonosniji nego ikad – jednom zauvijek.

Dostupnost

Češljugar

Theodore Decker ima trinaest godina kada njegova majka biva ubijena u bombaškom napadu na Metropolitan Museum of Art u New Yorku. Tragedija mijenja tijek njegova života, stalnim izmjenama osjećaja tuge i krivnje, pa čak i ljubavi. Tijekom tog vremena on se drži jednog jedinog opipljivog dijela nade koji ga podsjeća na taj užasan dan – slike sićušne ptice.

Dostupnost

Doktor Sleep

Još uvijek preplavljen traumom koju je pretrpio kao dijete u hotelu Overlook, Dan Torrance ponovno se suočava s duhovima prošlosti kad upozna hrabrog Abra, tinejdžera koji očajnički treba njegovu pomoć – i koji posjeduje moćnu ekstrasenzornu sposobnost koja se naziva sjaj.

Dostupnost

 

Arhiva:

Svibanj 2020.
Rujan 2019.
Ožujak 2019.