Poziv na CSSU tečaj

Pozivamo Vas na tečaj:

Javno zagovaranje II

Predavačice: Edita Bačić, dipl. iur., knjiž. sav. i mr. sc. Davorka Pšenica, knjiž. sav.

u organizaciji Centra za stalno stručno usavršavanje knjižničara, CSSU-a i Matične službe za narodne i školske knjižnice Vukovarsko–srijemske županije, koji će se održati u petak, 21. rujna 2018. godine, u 10,00h, u Gradskoj knjižnici i čitaonici Vinkovci.

Sudjelovanje na tečaju prijavljuje se na e-mail: ivapezer@gmail.com. U tekstu maila potrebno je navesti naziv tečaja, vaše ime i prezime te ustanovu iz koje dolazite.

Molim Vas što prije se prijavite, jer u protivnome ako se ne javi dovoljan broj sudionika, tečaj se otkazuje. Tečaj je besplatan!

Sadržaj tečaja:

Kako knjižničari i zagovaratelji knjižnica imaju ključnu ulogu u educiranju svojih zajednica o tome zašto su knjižnice i knjižničari suštinski važni u informacijskom društvu, nužno je naučiti kako govoriti jasno, razumljivo i složno. Radionica Javno zagovaranje II detaljnije prikazuje način izrade i provedbe strategije javnog zagovaranja te se analizira dobra praksa javno zagovaračkog rada i izrada pojedinih akcijskih planova na nacionalnoj, regionalnoj i međunarodnoj razini.

Namjena: svim knjižničarima

Više o tečaju: http://cssu.nsk.hr/javno-zagovaranje-ii/ 

Srdačno Vas pozdravljamo i veselimo viđenju!